Ny rekord i kjøttkakelaging satt i går kveld. Her i huset har vi, i følge fruen i alle fall, perfekt kontroll på kjøttkakeprosessen. Frua står for forberedelse, logistikk og klargjøring av materiell. Deretter står mannen og 2åringen for selve kverningen, som er veldig spennende å se på. I går kveld var det 2012-elg som skulle fjernes fra fryseren.
 |
Deretter spekulerer vi oss frem til smakstilsetninger i fellesskap. Vi er ikke så gode til å smake på rått kjøtt, så resultatet er alltid spennende. |
 |
Igår kom det litt einebær i. |
 |
Så har vi vært hos slakteren og fått høre at vi må spe med fløte for at kakene ikke skal bli tørre. |
Deretter er det frua som vasker etterhvert, mens mannen steker. Oppvasken etter en sånn prosess er jo gedigen. Vi gleder oss til ny kjøkkenbenk i nytt hus, denne blir veldig knapp ved storarbeid.
Så nå er det indrefileten fra 2012 som ligger igjen i fryseren, for den skal selvfølgelig spares til noe spesielt som det aldri blir noe av. Så årets indrefilet har vi et mål om å bruke før jul.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar